Ondernemingsrecht

Op het gebied van ondernemingsrecht adviseert Spier & Hazenberg, naast particulieren, het MKB en MKB plus. De focus ligt op familiebedrijven, non-profit organisaties, stichtingen, verenigingen, vof’s en maatschappen.

Ondernemingsrecht

De sectie ondernemingsrecht van Spier & Hazenberg is werkzaam binnen het gehele ondernemingsrecht. Het kantoor heeft in het bijzonder uitgebreide ervaring op het gebied van herstructureringen en overnames.

Verder kunt u bij deze sectie ook terecht voor de reguliere notariële werkzaamheden waaronder oprichtingen, statutenwijzigingen, overdrachten en uitgiftes van aandelen, fusies, splitsingen, opzetten van certificeringsstructuren en personenvennootschappen.

De sectie staat met haar expertise al vele jaren nationale en internationale ondernemingen terzijde met allerhande vragen op dit gebied. Zij werken daarbij veelal samen met verschillende adviseurs, waaronder advocaten en fiscalisten.

Spier & Hazenberg streeft een langdurige relatie na met de ondernemer en wordt vaak gezien als een sparringpartner voor de cliënt-ondernemer, waarbij verder wordt gekeken dan alleen wat er moet worden vastgelegd in de notariële akte.