Gerben Gramser

Gerben Gramser

Gerben Gramser studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen en aan de University of Edinburgh. Hij studeerde in 1994 af zowel in Nederlands recht als notarieel recht. Sinds 2002 is hij werkzaam bij Notariskantoor Spier & Hazenberg. In 2009 werd hij benoemd tot notaris.

Gerben is gespecialiseerd in familierecht, erfrecht, relatievermogensrecht en estate planning. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de afhandeling van complexe nalatenschappen en nalatenschappen met internationale aspecten. Hierbij heeft hij zich toegelegd op zaken die aanknoping hebben met Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Gerben heeft goede kennis van zowel de Engelse als de Franse taal.

Gerben heeft veel ervaring op zowel vakinhoudelijk als op intermenselijk niveau en is in staat om een persoonlijke situatie snel helder te krijgen. Hierdoor kan hij complexe en vaak emotionele situaties op een open, ontspannen en zorgvuldige manier tot een goed einde brengen.

Gerben is als estate planner aangesloten bij de EPN (Vereniging van Estate Planners in het notariaat). Binnen de EPN maakt hij deel uit van de commissie huwelijksvoorwaarden. Daarnaast is hij opgeleid tot mediator.

In 2016 werd het protocol van oud-notaris mr. J.C.H.J. Blekemolen toegevoegd aan het protocol van Gerben.

Contactgegevens
gramser@spierenhazenberg.nl
+31 (0) 20 5317 654 (kantoor)
talen: Nederlands, Engels en Frans